Video – ‘Ik heb geen meisje van 6 jaar misbruikt’ – Freddy uit Suriname is slachtoffer van Fake nieuws

Suriname meisje

Waarom zijn wij zo? waarom geloven we het meteen als iemand via social media beschuldigt wordt van een ernstig feit? Waarom delen we en sturen we berichten direct door naar anderen? Waarom zijn we dol op sensatie?

[quads id=1]

Meisje uit Suriname

Zo is de mensheid nu eenmaal. het kijkt alsof we het niet kunnen helpen. Maar we moeten ons realiseren dat het verspreiden van vals nieuws ernstige gevolgen kan hebben. Ook voor meneer Freddy. Hij vertelt hoe hij op een dag wakker werd en de vreselijke foto’s en video’s zag in zijn telefoon. Velen hebben de video’s gezien en gedeeld. In binnen en buitenland. Ook de hartverscheurende video van het meisje.

[quads id=1]

Suriname meisje

Zijn verhaal

Hij zou het meisje misbruikt hebben. Wat doet zoiets met hem? Hij vertelt zijn verhaal. Geef het door aan een ieder!! Want dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Intussen lopen de echte daders vrij rond.

Video

Bekijk hier de video van de straat van de STVS ze zijn in gesprek met meneer Freddy Mando. Hij vertelt zijn verhaal. Geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland