KLM annuleert vluchten en haalt reizigers terug uit Suriname en ABC-eilanden – vakantie Paramaribo

KLM vakantie

KLM annuleert dit weekend alle vluchten naar Paramaribo!!

Maar let op!! Ben je op vakantie in Paramaribo en heb je geen idee hoe je weer terug naar huis moet omdat Suriname het luchtruim heeft gesloten? KLM haalt gestrande reizigers terug naar huis.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met iedereen zodat ze op de hoogte zijn

De telegraaf Nederland schreef het volgende: KLM haalt reizigers terug uit Suriname en ABC-eilanden. SCHIPHOL – KLM stuurt vanaf maandag vliegtuigen naar Suriname en naar de Caribische eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao om daar gestrande passagiers op te halen, meldt de maatschappij.

[quads id=1]

Paramaribo

De Surinaamse regering heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag het luchtruim boven Suriname voor een periode 30 dagen gesloten. Het vliegveld van Paramaribo is alleen nog geopend voor urgente en medisch gerelateerde vluchten en voor vrachtvervoer.

[quads id=1]

KLM heeft om die reden de vluchten naar Suriname van zaterdag en zondag geannuleerd. Vanaf komende maandag vliegt de maatschappij met lege toestellen naar Johan Adolf Pengel International Airport, om passagiers terug te brengen naar Nederland. Dat gebeurt totdat alle passagiers zijn opgehaald, aldus de KLM.

[quads id=1]

Vanwege de reisbeperkingen op Curaçao worden momenteel vluchten uitgevoerd om reizigers van Curaçao naar Nederland te brengen. De reisbeperkingen werden vrijdag ingevoerd nadat een eerste besmetting op het eiland was geconstateerd. Ook vluchten vanuit andere plekken in Europa naar Curaçao zijn opgeschort. Volgens de autoriteiten op het eiland gaat het om ongeveer twintig vluchten per week uit Nederland, van KLM en TUI.

[quads id=1]

De vluchten vanuit Bonaire en Aruba verlopen volgens KLM zoals gepland. Vanuit Amsterdam kunnen echter alleen inwoners van de eilanden vliegen naar Bonaire en Aruba.

Lees meer bij de bron:
Telegraaf Nederland