Geen vluchten van en naar Paramaribo – Bekendmaking SLM – vakantie Suriname – video

slm Paramaribo
Hierbij een belangrijke bekendmaking van de SLM. De regering van Suriname heeft aangekondigd dat de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven straks om 23:59 uur gaat sluiten!

[quads id=1]

Dit vanwege het Coronavirus binnen en buiten Suriname. Geef dit bericht door aan belanghebbenden maar ook aan alle mensen die op vakantie zijn binnen en buiten Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de nieuwste video omtrent het coronavirus in Suriname. Be safe mensen! Raak niet in paniek maar wees alert!

[quads id=1]

SLM schreef het volgende op haar Facebookpagina: ‼️ NOTIFICATION‼️

Geachte klant,

De regering van Suriname heeft aangekondigd dat de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven wegens het COVID-19 virus vanaf 𝟐𝟑:𝟓𝟗 𝐮𝐮𝐫 𝐡𝐞𝐝𝐞𝐧, tot nader order gesloten zal zijn voor commercieel vervoer van passagiers.

[quads id=1]

Surinam Airways biedt haar excuses aan voor het ongemak, welke veroorzaakt is door deze onprettige situatie en vraagt haar passagiers de berichten via de lokale media en onze facebookpagina te volgen.

Met vriendelijke groet,
Team Surinam Airways

SLM vakantie

[quads id=1]

Van Nederland naar Suriname

Dit besluit is genomen nadat vandaag bekend werd gemaakt dat een persoon met het coronavirus vanuit Nederland is afgereisd naar Paramaribo. De patiënt is  op dit moment  in quarantaine geplaatst en wordt behandeld.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video met de bekendmaking van de regering.

Eerdere berichten: Breaking news – Coronavirus in Suriname – -video
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland