13-jarig meisje intiem misbruikt door jongens uit haar klas te Paramaribo – Politie Suriname

school Paramaribo Mulo
Een zeer verontrustend bericht omtrent 4 scholieren op een school te Paramaribo. Een meisje is in de val gelokt door 3 jongen uit haar klas.

[quads id=1]

Ze hebben haar misbruikt. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Laat het bericht tevens een waarschuwing zijn. Geef het door aan anderen. Lieve mensen, we moeten praten met onze zonen en onze dochters. Dit kan echt niet!!!

[quads id=1]

School Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Drie scholieren aangehouden voor intiem misbruik. De politie van het bureau Latour te Paramaribo heeft op woensdag 4 maart de drie jeugdigen C.S. (16); A.L. (14) en de 15-jarige J.G. aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Uit de klas

Deze jeugdigen worden ervan verdacht een 13-jarige mede scholiere te hebben misbruikt. Het slachtoffer zit samen met een van de verdachten in de zelfde klas. Een tante, die achter het gepleegde strafbare feit kwam, deed samen met het slachtoffer het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Samen naar school

[quads id=1]

Het slachtoffer verklaarde tijdens haar verhoor dat zij bijkans elke dag samen met haar klasgenoot C.S naar school liep. Op de dag van het misbruik zei de klasgenoot C.S. dat hij even zijn schoolboek thuis moest afhalen. Het meisje ging mee en bij de woning aangekomen, ontdekte zij dat ook twee andere jongens in de woning aanwezig waren.

[quads id=1]

Zij werd vervolgens intiem misbruikt door de jongens. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken.

Bron:
Politie Suriname

Coverfoto is een voorbeeldfoto
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland