Onze lieve vader Wilco Wouter (John) os overleden in Amsterdam

overleden Amsterdam
De bedroefde kinderen Maredith, Moiyenne, Sharona, Queonne, Pricilla en Ryan maken mede namens de kleinkinderen het overlijden bekend van hun lieve papa en trotse opa Wilco Wouter meer bekend als John. Hij is overleden in Amsterdam.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal volgende week plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle kinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen dat kan

[quads id=1]

Onze vader is overleden in Amsterdam

Geluk en genade volgen mij alle dagen van mijn leven, ik keer terug in het huis van de HEER tot in de lengte van dagen.
Psalm 23: 6

Verdrietig berichten wij u dat het leven van onze lieve vader en trotse opa is overgegaan in dierbare herinneringen.

Wilco Robert Wouter
meer bekend als John

Wilco is overgebracht naar Uitvaartcentrum Zuid, Fred. Roeskestraat 91 te Amsterdam, alwaar gelegenheid is tot afscheid nemen en condoleren op maandag 16 maart van 17.00 uur tot 18.00 uur.

U bent welkom om samen afscheid met ons te nemen van Wilco op dinsdag 17 maart om 14.00 uur in de kapel van Begraafplaats Buitenveldert, Fred. Roeskestraat 103 te Amsterdam.

Aansluitend zullen wij Wilco naar zijn laatste rustplaats begeleiden.
Na afloop ontmoeten wij u graag in de ontvangkamer.

Namens de kinderen:
Maredith, Moiyenne, Sharona, Queonne, Pricilla, Ryan en kleinkinderen

[quads id=1]

overleden Amsterdam

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:
Onze vader Wilco (John) Wouter is overleden in Amsterdam

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland