Coronavirus op Trinidad & Tobago – Man uit Europa is besmet – Video

Trinidad Tobago

Opgelet! Ook op Trinidad en Tobago is de eerste besmetting met het coronavirus bevestigd. Het betreft een man uit Europa. Hij is afgelopen maandag aangekomen op het eiland.

[quads id=1]

Er wordt nu nagegaan met wie de man in direct contact is geweest. Deze mensen zullen naar alle waarschijnlijkheid, net zoals de man, in quarantaine worden geplaatst. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de bijbehorend video. Er zijn ook vluchten van Trinidad naar Suriname. Laten we alert blijven!

[quads id=1]

Stabroeknews schreef het volgende: Trinidad bevestigt de eerste coronavirus besmetting. Sinds gisteren is het officieel: Trinidad en Tobago behoren nu ook tot de lijst van meer dan 150 landen over de hele wereld met een bevestigd geval van het nieuwe coronavirus (COVID-19).

het eerste geval betreft een 52-jarige man die op maandag 9 maart vanuit Zwitserland het land is ingevlogen. De man zit in quarantaine. Er wordt nu nagegaan met wie de man allemaal contact heeft gehad sinds zijn aankomst op Trinidad. Niet onbelangrijk om te weten: Bij aankomst op de luchthaven heeft de man alle testen ondergaan, maar werd als ‘normaal’ getoetst.

[quads id=1]

Zwitserland heeft momenteel meer dan 650 gevallen van COVID-19. Er zijn overigens geen directe vluchten naar Trinidad. De meeste mensen stappen over op Miami of Londen. Er wordt ook gekeken met wie de man direct in contact is geweest. Ook in het vliegtuig. Deze mensen zullen naar alle waarschijnlijkheid ook in isolement worden geplaatst

[quads id=1]

Trinidad vraagt haar inwoners om niet in paniek te raken.

Bekijk hier de video erover:

Bron: Stabroeknews

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland