Breaking news – Coronavirus in Suriname – -video

coronavirus Suriname
Breaking nieuws uit Suriname. Coronavirus in Suriname – vanaf zaterdag worden er geen mensen meer toegelaten in Suriname. Het eerste geval van covid- 19, het Corona virus is bevestigd.

[quads id=1]

Dat is zojuist bekend gemaakt door de Vice President. Er is iemand vanuit Nederland met het virus binnengekomen. Kijk naar de video. Tevens worden er vanaf zaterdag GEEN mensen meer toegelaten in ons land. Er zijn meer drastische maatregelen getroffen.

[quads id=1]

Coronavirus in Suriname

De samenleving wordt gevraagd om niet in paniek te raken. Geef het door aan een ieder! Bekijk hieronder de video voor meer informatie. Kijk vanaf minuut 10

[quads id=1]

Van Nederland naar Suriname

Een persoon is vanuit Nederland afgereisd naar Suriname met het virus. De patiënt wordt op dit moment aan huis behandeld.

Video

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland