Jongen treft dode moeder aan in appartement – vermoord door vriend -politie Suriname

politie Suriname
Een vreselijk bericht. Een jongen van 14-jaar heeft het lijk van zijn moeder aangetroffen in hun appartement in Suriname. Op haar lichaam waren sporen van geweld te zien.

Ze blijkt te zijn vermoord door haar vriend. Bekijk het officiële politiebericht voor meer detail. En bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wat een vreselijke gebeurtenis voor haar zoon. We wensen hem en de overige familieleden heel veel sterkte toe.

Steek en snijwonden

Politie Suriname schreef het volgende: Vrouw door haar partner om het leven gebracht. De 33-jarige Christina Bisnath is in de avond van woensdag 11 maart door haar 34-jarige partner Fernald W. om het leven gebracht. Dit gebeurde in een appartement te Leiding 9 alwaar het slachtoffer woonachtig was met haar partner.

De politie van het bureau Leiding ging ter plaatse voor onderzoek. In het appartement troffen zij het ontzielde lichaam van mevrouw Christina Bisnath aan. Het lijk vertoonde steek- en snijverwondingen.

Voorlopig onderzoek

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Christina Bisnath door haar partner Fernald om het leven is gebracht. Voor de daad hadden Fernald en Christina een heftige woordenwisseling gehad op een feest te Commewijne. Na de heftige woordenwisseling verlieten Fernald en Christina het feest afzonderlijk. Het ontzielde lichaam van mevrouw Bisnath werd door haar 14-jarige zoon ontdekt, nadat hij door zijn opa thuis was afgezet.

Hij heeft zichzelf gemeld

Op donderdagmorgen 12 maart meldde Fernald W. zich aan op het politiebureau te Meerzorg. Hij werd aangehouden en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten die belast zijn met het verdere onderzoek in deze zaak. Fernald heeft toegegeven dat hij Christina Bisnath om het leven heeft gebracht.

Relatie van 6 jaar

Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De verdachte en het slachtoffer hadden een relatie van ruim zes jaar met elkaar.

Bron: Politie Suriname