Breaking news – Coronavirus in Guyana – vrouw overleden

Guyana Suriname
Heftig hoor! Het coronavirus is in Guyana en heeft meteen een dode geëist!
Een vrouw is overleden. Ze werd gisteren het ziekenhuis binnengebracht met koortsverschijnselen. Na het testen bleek ze positief te zijn. Meer informatie in het bericht.

[quads id=1]

Zojuist werd ook bekend gemaakt dat de backtrack route tussen Suriname en Guyana gesloten is! Velen zullen opgelucht zijn want het virus is dichtbij. Samen kunnen we de verspreiding verminderen. Handen wassen, geen handjes schudden, geen brasas en niezen/hoesten in onze elleboog. Deel het met iedereen!!!

[quads id=1]

Guyana Suriname

Breaking nieuws – Guyana heeft een eerste besmetting met het coronavirus geconstateerd. Het nieuwe coronavirus. Ook wel de Covid-19 genoemd.

Ziekenhuis

De eerste hulp afdeling van het Georgetown Hospital in Guyana is vanaf vanmorgen op lockdown. Een vrouwelijke patiënt van rond de 50 jaar werd gisteravond binnengebracht met koortsachtige verschijnselen. Verschijnselen die lijken op de symptomen van het nieuwe coronavirus.

[quads id=1]

De vrouw is helaas overleden, de gevolgde testen hebben uitgewezen dat de vrouw inderdaad besmet was met het coronavirus. Bronnen melden dat de vrouw pas in new York is geweest.

Backtrack

Zojuist is ook bekendgemaakt dat de backtrack route tussen Suriname en Guyana gesloten is.

[quads id=1]

Volgens de Guyanese krant Guyana Times The heeft de president het geval bevestigd.

Later meer

Bron: Kaieteurnewsonline News784

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland