Breaking news: 30 dagen geen verkeer vanuit Europa naar Amerika – coronavirus video’s

amerika coronavirus
President Trump van Amerika heeft zojuist een drastisch besluit genomen! Hij wil vanaf vrijdag al het verkeer vanuit Europa naar Amerika cancelen.

[quads id=1]

Dit om de verspreiding met het Coronavirus te beperken. Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Amerika vanuit Nederland? Hou hier dan rekening mee. Meer info in het bericht en de video’s. Geef het door aan belanghebbenden! Wereldwijd worden er maatregelen getroffen. Moet Suriname ook zo een drastisch besluit nemen?

[quads id=1]

Reizen naar Amerika

Nu .nl schreef het volgende: Trump: Al het verkeer vanuit Europa naar VS, uitgezonderd VK, voor 30 dagen opgeschort. Amerikaanse president Donald Trump heeft aangekondigd dat al het verkeer vanuit Europa vanaf vrijdag middernacht zal worden geschrapt vanwege de uitbraak van het coronavirus, met uitzondering van verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Verenigd Koninkrijk

Waarom er een uitzondering gemaakt wordt voor het Verenigd Koninkrijk is niet bekend.

[quads id=1]

President Trump deed de aankondiging tijdens een speciaal ingelaste toespraak vanwege het coronavirus. Daar gaf hij ook aan dat er economische maatregelen komen voor hen die niet kunnen werken omdat ze het virus hebben, in quarantaine zitten of voor iemand moeten zorgen. Hij ging niet in op de details van die maatregelen.

Kijk hier mee naar de live video’s:

[quads id=1]

Meer info volgt nog

Bron: Nu nl
https://www.nu.nl/buitenland/6036826/trump-inreisverbod-voor-europa-voor-30-dagen-behalve-voor-verenigd-koninkrijk.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland