Backtrackroute Guyana – Suriname gesloten -verhoogde grensveiligheidsmaatregelen

Suriname Guyana
Hierbij een officieel bericht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken Suriname. Backtrack route tussen Guyana en Suriname tot nader orde gesloten.

[quads id=1]

Je kunt via deze manier niet meer in en ook niet meer uit ons land. Dit ivm de verhoogde grensveiligheidsmaatregelen. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met belanghebbenden.

Guyana Suriname

[quads id=1]

Het NII schreef het volgende: Backtrack route tot nader orde gesloten. De regering van de Republiek Suriname heeft op 06 maart 2020 besloten de “Backtrack route” tussen Suriname en Guyana tot nader orde te sluiten. Dit laat zij weten door tussenkomst van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Eerder

[quads id=1]

De Guyanese Regering had eerder bekend gemaakt dat voormelde route, voor 7 dagen zou worden afgesloten, hetgeen intussen is verlengd zoals vernomen van de autoriteiten aldaar.

Samen besluiten

Indachtig het voorgaande heeft de Surinaamse Regering het besluit genomen om de “Backtrack route” te sluiten, mede tegen het licht van verhoogde grensveiligheidsmaatregelen. De twee overheden zullen in gemeen overleg besluiten wanneer en onder welke condities de route wederom opengesteld zal worden voor het personenverkeer.

Officiële oversteekplaats
[quads id=1]

Op een ieder wordt een beroep gedaan gebruik te maken van de officiële oversteekplaats te South Drain, Nickerie.

Bron: De Boodschap

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland