Video’s – De uitvaart van 39-jarige Tony Persaud in Paramaribo – video 1 voor 12 Suriname

Persaud Paramaribo

Heel triest! De 39-jarige Tony Persaud uit Paramaribo is begraven! Hij werd eind vorige maand gekapt door zijn bloedeigen vader en kwam te overlijden. Zijn vrouw en zeven kinderen bleven achter in een zeer benarde situatie.

[quads id=1]

Persaud Paramaribo

Louis Vismale van Stichting 1 Voor 12 Suriname heeft de familie bij gestaan, emotioneel en ook financieel. Mede dankzij de donateurs. Iedereen bedankt hiervoor. Bekijk hier de video van de uitvaart en singi neti. Luister naar de oproep van de directeur. Hij is een ware engel in nood! Kijk tevens naar de eerdere video’s

[quads id=1]

Uitvaart Paramaribo

Bekijk hier de eerdere video net de oproep van de familie:

[quads id=1]

Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!

[quads id=1]

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Maak contact

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

[quads id=1]

Vader vermoordt bloedeigen zoon – politie Suriname (video)

Video – Familie dood gekapte zoon uit Paramaribo heeft het enorm zwaar – 1 voor 12 Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland