Meisje misbruikt en onder het bloed achtergelaten in het bos te Suriname

meisje Suriname
Een vreselijk bericht uit Suriname. Een meisje werd onderweg naar huis aangevallen werd door een man. Die trok haar het bos in en misbruikte haar daar.

[quads id=1]

Hij liet haar daar onder het bloed achter. Gelukkig hoorde de buren uiteindelijk haar geschreeuw. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De man bleek een bekende te zijn.

[quads id=1]

Meisje uit Suriname

De politie van Para in Suriname kreeg maandagavond een melding omtrent een geval van intiem misbruik van een meisje van 12 jaar. Volgens een bericht in het algemeen Dagblad Suriname hoorden de buren van de Bijlhoutweg vreemde geluiden. De geluiden kwamen uit het bos. Ze belden de politie. En gingen daarna zelf op onderzoek uit.

Onder het bloed

[quads id=1]

Tot hun schrik troffen ze een meisje van 12 aan. Het kind zat helemaal onder het bloed. De politie arriveerde niet lang daarna. Het meisje vertelde hen dat ze via een looppad naar huis liep. Plotseling werd ze van achteren gegrepen door een man.

Hij bracht haar naar het bos en misbruikte haar daar. Het meisje schreeuwde om hulp maar er kwam niemand. Niemand kon haar horen. Toen de man klaar was met zijn wrede daad, liet hij het kind alleen achter in het bos. Het meisje zegt dat de dader een bekende is uit de buurt.

Hij was niet thuis

[quads id=1]

De buren en de politie gingen direct naar het woonadres van de verdachte. Maar ze konden hem niet vinden. Hij was spoorloos.
Het meisje is doorverwezen naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Er is aangifte gedaan bij de politie van Rijsdijk. Die gaat de zaak verder onderzoeken.

Lees meer in de krant van vandaag

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland