Coronavirus in de Caricom – Vrouw op Jamaica positief getest – video’s

coronavirus Jamaica
Jamaica bevestigt het eerste geval van het Coronavirus op het eiland. Een vrouw, uit Engeland die vorige week aankwam werd gescreend op de airport. Net als alle andere passagiers die het land binnenkwamen. Toen was er ‘nog niets aan de hand’.
Advertisements

Een aantal dagen later voelde ze zich ziek en werd positief getest. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En bekijk de video. Deze besmetting is vermoedelijk de eerste coronabesmetting in de Caricom. Suriname is vooralsnog CoronaVRIJ. Geef het door aan belanghebbenden

Advertisements
Coronavirus Jamaica

De vrouw die zowel een Engels paspoort als een Jamaicaans paspoort heeft bezocht het eiland in verband met een begrafenis. Ze had geen symptomen op de dag van aankomst. Maar een aantal dagen later begon ze zich ziek te voelen. Ze besloot naar de dokter te gaan. Ze werd getest en de uitslag was positief.

Advertisements
Quarantaine

De vrouw zit momenteel in quarantaine in het University Hospital in Kingston jamaica. Deze besmetting is vermoedelijk de eerste besmetting in het Caricom gebied.

Suriname

Vooralsnog zijn er GEEN besmettingen in Suriname

Bekijk video’s erover:

Advertisements

Bron: Trinidadexpress
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland