Blinde man die zijn nichtje in Suriname misbruikte vraagt vergiffenis

appartement Suriname
Misbruikt worden door de blinde broer van je moeder. Dat overkwam dit meisje. Haar oom kwam bij haar zodra haar moeder niet thuis was. Hij deed het omdat hij jarenlang geen omgang had. Maar oom heeft spijt!

[quads id=1]

“Mi e aksi primisi fu a fowtu san mi meki”. Bekijk het bericht voor meer informatie. Hoe kun je als nichtje bang zijn voor een blinde oom? Dat vragen veel mensen zich af. Dat vraagt de advocaat zich ook af? Maar dat geeft de oom toch geen vrij spel?

[quads id=1]

Oom in Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Ontucht verdachte vraagt om vergiffenis. “Mi e aksi primisi fu a fowtu san mi meki. Ik beloof dat dit nooit meer zal gebeuren”, zei David A. maandag aan rechter Cynthia Valstein-Montnor. De man staat terecht voor het meerdere keren misbruiken van zijn nu 17-jarige nichtje. De verdachte (48) vergreep zich vier jaar geleden voor het eerst aan het kind.

[quads id=1]

David A. die blind is kwam toen, kort nadat het kind van school thuis was gekomen, plotseling in haar kamer en vroeg om omgang. Ze heeft geweigerd maar dat heeft hem niet weerhouden zijn zin door te drukken. Hij waarschuwde haar het niemand te vertellen, omdat hij haar anders zou doden. Het misbruik ging vier jaar door.

[quads id=1]

Moeder van het meisje

Hij viel op 1 oktober 2019 door de mand toen de moeder van het slachtoffer haar dochter met een pangi uit de badkamer zag komen terwijl de man daar was. De verdachte heeft toen zijn misstap toegegeven.

Hij verklaarde eerder dat zijn nichtje vaker bij hem kwam om te spelen. Omdat hij voor een lange periode geen omgang had gehad, kwam hij op het idee dat met haar te doen, maar ontkent de vermeende bedreiging.

[quads id=1]

Blinde man

Advocaat Lesley Rodgers noemt het onbegrijpelijk dat het slachtoffer bang was terwijl de man blind is. De raadsman vroeg daarom aan de rechter om dat niet in haar overweging voor het vonnis mee te nemen.

Rodgers vroeg Valstein-Montnor om ook rekening te houden met het feit dat de verdachte niet kan zien en dat hij vanaf het begin heeft meegewerkt. Officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie heeft een gevangenisstraf van drie jaar onvoorwaardelijk geëist tegen de verdachte. Op 27 april volgt het vonnis.

Eerder berichten:

Blinde man uit Suriname misbruikt al jaren dochter van zijn zus

Bron: De Ware Tijd Suriname
http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/03/11/ontucht-verdachte-vraagt-om-vergiffenis/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland