121 nieuwe corona besmettingen in Nederland binnen 24 uur!! Totaal 503 patiënten – video’s

coronavirus Suriname
Er zijn nu meer dan 500 coronavirus patiënten in Nederland. Het aantal is binnen 24 uur explosief gestegen. Dat heeft het RIVM zojuist bekend gemaakt.

Helaas is er ook weer iemand overleden. In total zijn er nu 5 mensen overleden aan het virus in Nederland.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. En kijk naar de nieuwste video’s erover. Opletten: Handen wassen, geen handen schudden en niezen en hoesten in de ellebogen. Niet vergeten hoor!!! Geef het door aan iedereen.

[quads id=1]

Coronavirus in Nederland

Nu.nl schreef het volgende: 121 nieuwe coronabesmettingen in Nederland, opnieuw een dodelijk slachtoffer. Er zijn 121 nieuwe besmettingen met het coronavirus in Nederland vastgesteld, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) woensdag. Daarmee komt het totale aantal op 503. Ook overleed er opnieuw een patiënt.

[quads id=1]

5 mensen overleden

De eerste besmetting in Nederland werd op 27 februari vastgesteld. Woensdag meldde het RIVM dat inmiddels vijf mensen aan de gevolgen van het COVID-19-virus zijn overleden.

Het RIVM raadt inwoners van Noord-Brabant aan om bij verkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven en indien mogelijk thuis te werken.

Evenementen afgelast

[quads id=1]

Meerdere grote evenementen en wedstrijden in het betaalde voetbal in Noord-Brabant worden tot en met maandag afgelast, meldden de burgemeesters van Tilburg, Den Bosch en Eindhoven dinsdag. De Eredivisie-duels PSV-FC Emmen, Willem II-sc Heerenveen en RKC Waalwijk-FC Groningen zijn hierdoor afgelast. Ook het Keuken Kampioen Divisie-duel TOP Oss-FC Den Bosch gaat niet door.

Daarnaast werden de carnavalsoptocht in Oosterhout, een grote beurs op de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en meerdere dancefestivals en concerten verboden.

[quads id=1]

Let op uw gezondheid

Vermijd lichamelijk contact en tref hygiënemaatregelen
Premier Mark Rutte riep alle Nederlanders maandag op om voorlopig te stoppen met handen schudden. Ook lichamelijk contact in de algemene zin, zoals drie zoenen op de wang geven, wordt voorlopig afgeraden.

Niezen in de ellebogen

Daarnaast raadt het RIVM aan om algemene hygiënemaatregelen te treffen, zoals goed handen wassen, in de elleboog niezen en papieren zakdoekjes gebruiken.

Bekijk hier wat nieuwe video’s:

Bron: Nu.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland