Video – Familie Barsati uit Suriname heeft last van moordenaars en vandalen

familie Suriname
De familie Barsati in Suriname is ten einde raad. Dew Barsati is in gesprek gegaan met de media. In korte tijd zijn 2 familieleden vermoord.

Hij en zijn gezin voelen zich absoluut niet veilig meer. Ze hebben te kampen met inbraken thuis, autoruiten die ingeslagen worden.

[quads id=1]

En nu zijn twee auto’s van hen in brand gestoken. Meneer Dew maakt zich ernstig zorgen om zijn veiligheid en die van zijn gezin. Hij hoopt dat de politie achter hem staat en opheldering zal brengen in deze zaken. Zo kan het niet langer. De wanhopige meneer Dew vertelt zijn verhaal in de media. Wellicht zal dit de zaak sneller oplossen. Kijk naar de video en deel het met anderen zodat het de juiste personen kan bereiken.

[quads id=1]

familie Suriname

Familie Barsati in Suriname

De familie Barsati is wanhopig. 20 maanden geleden is een neef van hen vermoord. Zijn neef woonde enkele huizen verder. Begin van dit jaar is weer een andere neef van meneer Dew vermoord. Nu heeft hun gezin last van criminelen. Ze voelen zich onveilig.

TBN

TBN Prime alert is op bezoek geweest bij meneer Dew en zijn zwager in Suriname. Ze vertellen hun verhaal. Bekijk hieronder de video:

[quads id=1]

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder!  Zodat het de juiste instanties kan bereiken. Heeft u tips voor de familie. Dan horen we dat graag.

Lees ook de gerelateerde berichten hieronder:

[quads id=1]

Wanhopige familie van overleden Shaquille Pigot wil de waarheid weten (video’s) – verkeer Paramaribo

Problemen bij de Esther Stichting Paramaribo – personeel dreigt werk neer te leggen (video’s)

Hartverscheurende video over een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video)

Bron: TBN Prime Alert

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland