De in Suriname geboren Marlon is stervende en dringend opzoek naar een donor – video’s

kanker Suriname
Hij was even genezen, maar de kanker is terug! Zijn kinderen moeten misschien verder zonder papa. Maar hij kan door jullie geholpen worden.
Video – Kijk en luister mee naar Marlon Dahlberg – Etnel. Hij is geboren en getogen in Suriname. Hij heeft een lieve vrouw en 3 kinderen. Marlon zijn grootste angst is dat hij zijn kinderen niet zal zien opgroeien.

[quads id=1]

Marlon is ziek. Hij heeft een zeldzame vorm van kanker. Daarvoor is hij is opzoek naar een specifieke donor. Een donor met een negroïde (niet westerse) afkomst. Marlon vertelt over zijn ziekte en de ontdekking ervan. Bekijk de video. En geef het door aan een ieder. Wie weet kan 1 van ons Marlon helpen. Zodat hij zijn kinderen kan zien opgroeien.

[quads id=1]

Kanker

kanker Suriname

Voor sommige patiënten met kanker is genezing mogelijk via een stamceltransplantatie. Deze genezingsmethode heeft weinig bekendheid waardoor er te weinig mensen donor zijn en een leven kunnen redden.

Hierdoor is het nog steeds niet mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende stamceldonor te vinden.

[quads id=1]

Geboren in Suriname

In dit filmpje is Marlon te zien, hij is geboren en getogen in Suriname.
Hij heeft zijn vrouw 12 jaar geleden leren kennen in de salsa wereld en samen hebben zij 3 kinderen.

Marlon lijdt aan een zeldzame vorm van lymfeklierkanker. Zijn enige redding is een stamceltransplantatie van een donor met een negroïde (niet westerse) afkomst.

Leven zonder papa

kanker Suriname

Als er niet op tijd een donor wordt gevonden dan zal Marlon overlijden en zal zijn gezin een weg moeten vinden om verder te leven zonder hun partner / papa.

Meld je aan als stamceldonor via www.wijnie2020.nl

Bekijk de volgende filmpjes:

[quads id=1]

De tijd dringt voor Marlon Dahlberg – Etnel

Deel dit bericht in zoveel mogelijk FB communities, niet alleen de salsa scene! Denk aan Surinaamse/R&B communities, fashion groups, studenten groepen, sport groepen, young black entrepreneurial groepen, tegen zwarte piet groepen – just anywhere waar we young black men kunnen bereiken tussen de 18-35 jaar die een redding kunnen zijn voor Marlon

Kijk hem gaan! Marlon Dahlberg-Etnel you still got it lieverd! Ik hoop dat je een mooie avond hebt gehad en dat er snel hulp voor je komt!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland