2 maanden oude baby te Paramaribo overleden na verstikking

Baby Paramaribo

Een vreselijk bericht van overlijden. In eerste instantie was doorgegeven aan de sterke arm dat een baby in Paramaribo door een vrouw zou zijn gewurgd op een woonadres in het ressort Centrum.

Advertisements

Echter, een arts heeft vastgesteld dat de baby door verstikking is komen te overlijden. Lieve mensen, let goed op je kleintje. een ongeluk schuilt in een klein hoekje

Advertisements

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Zuigeling door verstikking overleden. De twee maanden oude Juraino H. is zondagochtend overleden door verstikking. Het ontzielde lichaam van de zuigeling is na afstemming met het Openbaar Ministerie aan de familie afgestaan voor de begrafenis.

Advertisements

De politie heeft het geval bevestigd tegenover de Ware Tijd. In eerste instantie was doorgegeven aan de sterke arm dat een baby door een vrouw zou zijn gewurgd op een woonadres in het ressort Centrum. Echter, een arts heeft vastgesteld dat de baby door verstikking is komen te overlijden.

Advertisements

De Ware Tijd verneemt dat een vruchten pit de oorzaak van de verstikking is geweest. Wie de baby de vrucht heeft gegeven is vooralsnog onduidelijk. De zaak is voor nader onderzoek overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname.

Bron:
DWT Suriname
http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/03/10/zuigeling-door-verstikking-overleden/