Video’s – Extra nieuws uitzending vanuit Albina – coronavirus maatregelen vanuit Suriname

coronavirus Suriname
Video’s – Het straatbeeld in Albina: Bijna iedereen draagt mondkapjes. Kinderen gaan naar school met mondkapjes. Wat is er veranderd sinds het nieuws dat het coronavirus is opgedoken te Frans Guyana. De mensen hopen en bidden dat het Suriname niet binnen komt.

[quads id=1]

Hierbij een extra nieuws uitzending van de STVS vanuit Albina omtrent het Coronavirus COVID-19. Welke maatregelen worden er getroffen en hoe denken de mensen in Albina erover. Geef het door aan belanghebbenden. We moeten alert blijven en goed de veiligheidsvoorschriften blijven volgen. Kijk naar de video’s daarover.

[quads id=1]

Geen Corona in Suriname

ER is vooralsnog GEEN positief geteste persoon met het Coronavirus in Suriname. Laten we het zo houden. De instanties hebben beloofd dat ze het direct kenbaar maken, mocht het wel zo zijn.

coronavirus Suriname

Video’s

[quads id=1]

Wat is het coronavirus?

Wat is het coronavirus eigenlijk? Bekijk onderstaande video. Geef het door aan belanghebbenden:

Hoe bescherm ik mezelf?

[quads id=1]


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland