Automobilist in nood beroofd door mannen die hem helpen – verkeer Suriname

beroving Suriname
Wat een gemene streek. Laat het meteen een waarschuwing zijn voor anderen: Je kunt niet iedereen vertrouwen. Zelfs niet de mensen die jou hulp aanbieden

[quads id=1]

Twee mensen met autoproblemen werden ‘geholpen’ door een groep mannen. De mannen hebben hen vervolgens beroofd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan anderen.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

Suriname Times schreef het volgende: Rovers bieden hulp en beroven auto-inzittenden. Vijf rovers hebben een autobestuurder en zijn mede-inzittende aan de Afobakaweg hulp geboden en vervolgens beroofd.

Rode wagen

Zij maakten twee mobiele telefoons, een playstation, een paar portable speakers, SRD 100 en een rijbewijs buit. De automobilist en zijn inzittende reden in een rode wagen over de Afobakaweg in de richting van Brokopondo.

In de berm

[quads id=1]

Op een gegeven moment kwam een tegenligger op de rijhelft van de auto. De bestuurder week daarom uit naar de berm om erger te voorkomen. Zijn voertuig raakte van de weg en kwam tot stilstand op de berm. Daarbij heeft de wagen schade opgelopen en kwam vast te zitten.

Er stopte op een gegeven moment een auto waaruit de verdachten zijn gestapt. De vijf mannen boden hulp aan en wisten de wagen van de slachtoffers weer op de weg te krijgen. Na het bieden van hulp nam een van de verdachten een hamer waarmee hij de slachtoffers heeft bedreigd.

Geen letsel

[quads id=1]

Samen met zijn kompanen wist hij de spullen buit te maken en de plaats te verlaten. De automobilist en zijn inzittende liepen geen letsel op

Bron: Times Suriname

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland