321 Coronavirus patiënten in Nederland – 56 nieuwe besmettingen erbij in dag – video’s

coronavirus Nederland
Het RIVM heeft zojuist een update geplaatst. Het aantal coronavirus patiënten in Nederland blijft groeien. Wat doe jij in Nederland om jezelf te beschermen?

Geef je mensen nog een hand of kus, of gebruik jij ook je voeten? Veel mensen willen dat Suriname de vluchten vanuit Amsterdam stopzet. Vinden jullie dat ook?

[quads id=1]

Binnen 1 dag zijn er 56 patiënten bijgekomen. Hiermee komt het totaal aantal positief geteste personen in Nederland op 321. Wat doet het virus eigenlijk met ons lichaam? Deze video is speciaal in elkaar gezet voor kinderen dus bekijk hem samen met je kinderen. Geef de belangrijke informatie ook door aan anderen.

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

Het RIVM schreef het volgende: 56 nieuwe patiënten, in totaal 321 positieve testen. Op 9 maart zijn er 56 nieuwe patiënten bij het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu gemeld. Hiermee komt het totaal aantal positieve testen op 321.

Meeste in Brabant

De meeste patiënten komen uit Brabant: 134. Na Brabant wonen de meeste patiënten in Utrecht: 52. Van 150 personen is bekend dat zij COVID-19 in het buitenland hebben opgelopen. De meeste patiënten waren in Italië. Hiernaast waren er patiënten in Duitsland, Frankrijk, Iran, Oostenrijk, Kaapverdië, Groot-Brittanië en Hong Kong.

Onderzoek

[quads id=1]

Van 90 patiënten wordt nog onderzoek gedaan wat de mogelijke bron kan zijn.

Bekijk hier de video’s. geef het door aan anderen:

WAT DOET HET CORONAVIRUS IN ONS LICHAAM?

[quads id=1]

HagaZiekenhuis – Bijeenkomst coronavirus – Dr. Emile Schippers, Internist-Infectioloog

Hnden schudden? Dit zegt dr Ozz

[quads id=1]

Bron: RIVM
https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland