20-jarige rijdt man dood – politie Suriname

overleden Suriname

Chanderdew Goeptar uit Suriname verloor zijn leven omdat een 20-jarige chauffeur hem van achteren aanreed. Uit Paniek reed de jongeman weg en liet de man voor dood achter.

[quads id=1]

Even later meldde hij zich toch bij de politie. Het bleek dat hij rondreed in een onverzekerd voertuig. Lees hier het officiële politiebericht voor meer informatie. De jongeman is vast niet de deur uitgegaan om iemand dood te rijden. De politie heeft hem naar huis gestuurd. Vinden jullie dat de politie hem wel vast moest houden?

[quads id=1]

Ongeval in Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: De 66-jarige heer Chanderdew, Goeptar uit Suriname is op zondagmorgen 8 maart aangereden door een autobus in de Commissaris Weytingweg en kwam kort daarna te overlijden.

overleden Suriname
De 66-jarige Goeptar kwam te overlijden

De politie van het ressort Jarikaba kreeg de melding van de aanrijding. Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren het slachtoffer liggend op zijn rug op berm langs de weg.

[quads id=1]

Overleden

Kort na aankomst van de politie kwam de heer Goeptar te overlijden. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

20-jarige

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 20-jarige autobusbestuurder R.D. de voetganger Goeptar van achteren heeft aangereden.

R.D. is door gereden reed na de aanrijding om kort daarna terug te keren. R.D. verklaarde aan de politie dat hij uit paniek was door gereden. De autobus is niet gekeurd en ook niet verzekert. Het voertuig is ter herkeuring in beslag genomen.

Geldig rijbewijs

[quads id=1]

R.D. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.D. na zijn verhoor heen gezonden. De politie van Jarikaba is belast met het onderzoek in deze zaak.

Bron: Politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland