Mijn hartendief Rinno Asaf (Nokie/Nootje) is op tragische wijze overleden in Suriname – foto’s

overleden Suriname
Heb ik je wel gezegd hoeveel ik van je hou toen je er nog was? Wist je wel hoe belangrijk je voor me was?

Deze woorden komen van de zeer bedroefde Winette Latte. Middels een gedicht laat zij weten dat haar man, haar liefde, haar hartendief Rinno Asaf m.b.a Nokie of Nootje op tragische wijze is overleden in Suriname. Hij is 45 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de foto’s die zij wilde delen. De singineti is VANAVOND. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Kon ik maar terug
naar toen je er nog was
Heb ik je wel gezegd
hoeveel ik van je hou
toen je er nog was
Wist je wel hoe belangrijk je voor me bent
toen je er nog was
Het is net als gister dat je me belde dat je niet lang over straat gaat blijven
toen je er nog was
We hadden leuke plannen beraamd
maar jouw heengaan niet
toen je er nog was.

Met deze woorden maak ik bekend dat van mij op 24 februari 2020 op tragische wijze is heen gegaan mij hartendief

Rinno Asaf

m.b.a. Nokie of Nootje

Hij bereikte de leeftijd van 45 jaar.

De singineti wordt gehouden op zaterdag 7 maart 2020 van 8-12 uur savonds aan de Radjaweg 1e zijstraat rechtsaf. Radjaweg is aan de overkant van 88 trading Indra Gandhiweg

De begrafenis vindt plaats op maandag 9 maart 2020 om 4 uur ’s middags op de begraafplaats Rene’shof aan de waakhuizenlaan te Paramaribo

Namens zijn diepbedroefde vrouw, Latte Winette

De singineti is VANAVOND in Suriname. Bekijk hieronder de gedeelde foto’s. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland