Happy birthday Ronnie Brunswijk. 59 jaar!! – verjaardag Suriname – video’s

verjaardag Suriname

Vandaag is Ronnie Brunswijk jarig!!

Ronnie Brunswijk, is een Surinaams-Aukaanse zakenman en politicus is vandaag 59 jaar geworden! Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht. Ronnie vierde vandaag zijn verjaardag door het 1 en ander weg te geven/ te verloten. Hij deelde onderstaande video’s op social media.

[quads id=1]

verjaardag Suriname

‘Bigi Bravo birthday…Tide mi tap 59. A teng e psa snel, mi de dankbaar fu alla zegen sa Gado gi mi in a libi.
Zonder God zijn wij niets. Mi hoop u psa wan blessy day, nanga lobi’

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland