Personeel Wanica ziekenhuis leert omgaan met COVID 19 patiënten – video’s

coronavirus Suriname
Goed nieuws!! Suriname bereidt zich goed voor in het geval het Coronavirus haar intrede doet. Niet dat we het hopen, maar we moeten straks niet stilzitten en toekijken met onze handen in het haar. Samen kunnen we de verspreiding minimaliseren.
[quads id=1]
‘Iedereen die hoest, moet een mondkapje op. Drager van het Coronavirus of niet!’ Deze informatie is verstrekt aan het personeel van het Regionaal ziekenhuis Wanica. Er wordt hen geleerd hoe ze om moeten gaan met de toekomstige COVID 19 patiënten. De besmette patiënten worden namelijk bij hun onder gebracht. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de belangrijke video’s omtrent het Coronavirus protocol in Suriname. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Lees ook: Coronavirus patiënten in Suriname zullen worden opgenomen in het Wanica ziekenhuis – video’s

Wanica ziekenhuis Suriname

Personeel Regionaal ziekenhuis Wanica leert omgaan met COVID 19 patienten Bekijk hieronder de video van het STVS JOURNAAL van gisteren. geef het door aan anderen.

Video’s

[quads id=1]

Protocol

Suriname volgt WHO protocollen tegen COVID 19 virus

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland