Pater Kross en delegatie uit Suriname vast in hotel vanwege quarantaine. Ze zijn NIET besmet met het coronavirus

Suriname coronavirus

Surinaamse bedevaartgangers zitten in Israel in quarantaine vanwege het coronavirus. Ze kunnen geen kant op maar ze zijn gezond. Ze mogen na maandag terug naar Suriname reizen.

[quads id=1]

“We moeten in het hotel blijven tot onze vlucht naar Nederland maandagavond. Bedankt voor alle gebeden en tekens van meeleven. Met hartelijke groeten, pater Kross”. Bekijk het bericht voor meer informatie. Thank God

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Surinaamse bedevaartgangers Bethlehem niet besmet. De groep Surinamers die de bedevaart naar Israël moest onderbreken. De mensen zijn ondergebracht in een hotel in Bethlehem en keren maandagavond terug naar Nederland.

Suriname coronavirus

49 Surinaamse bedevaartgangers naar Israël waren, maken het goed, deelt pater Esteban Kross mee. Tot nu toe is niemand van de groep besmet met het coronavirus. De bedevaart moest worden afgebroken, bevestigt bisschop Karel Choennie. De Surinamers zijn in een hotel ondergebracht en zullen maandagavond terugvliegen naar Nederland.

De geestelijke meldt via het bisdom:

[quads id=1]

“Woensdagavond zijn we in Israël aangekomen en naar ons hotel gegaan in Bethlehem. Daar begonnen we de volgende dag met onze bedevaart, maar hoorden al in de vroege middag dat enkele Griekse pelgrims ziek waren met het coronavirus en enkele werkers van het hotel te Bethlehem waar ze aan het einde van hun bedevaart hadden gelogeerd, besmet hadden. Ze waren echter tevoren op alle belangrijke plaatsen in Israël geweest zoals Jeruzalem, Nazareth, Kana, Jericho en plaatsen rond het Meer van Galilea.

[quads id=1]

Dit bracht de regeringen van Israël en Palestina in groot alarm. Gistermiddag zijn we teruggebracht naar het hotel te Bethlehem waar we tevoren waren. Wij zijn de enige groep in het hotel, de andere groepen zijn gisteren gelijk vertrokken.

[quads id=1]

We moeten in het hotel blijven tot onze vlucht naar Nederland maandagavond. De verzorging in het hotel is heel goed. Bij ons in de groep en bij het personeel van het hotel hier is er geen coronavirus en er is niemand ziek. Met ons gaat het naar omstandigheden goed. Bedankt voor alle gebeden en tekens van meeleven. Met hartelijke groeten, pater Kross”.

Bron: Starnieuws Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland