Man uit Nederland vermoord door Braziliaanse

man Nederland
Een wrede dood voor deze man uit Nederland. Hij werd met zeven steekwonden en een diepe snee in zijn nek gevonden langs de kant van de weg. Zijn Braziliaanse vriendin had het gedaan. Gisteren was de rechterlijke uitspraak. Ze gaat 12 jaar de gevangenis in!

[quads id=1]

Ze deed het omdat hij het uit wilde maken. Maar hij haar beloofd had dat ze samen gelukkig zouden worden en dat pikte ze niet!  Zijn vrienden en familieleden hadden niet eens door dat hij dood was. Lees wat de vrouw na de moord heeft gedaan. Bekijk het bericht voor meer informatie. Zelfs je relatie beëindigen kan dodelijk zijn. Opgepast dus!

[quads id=1]

Man uit Nederland

Het Algemeen Dagblad Nederland schreef het volgende: Braziliaanse vrouw veroordeeld tot 12 jaar cel wegens moord op man uit Nederland. De vriendin van een op wrede wijze vermoorde Nederlander in Brazilië is gisteren veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar.

Simone uit Brazilië

Een volksjury achtte Simone de Aquino (52) schuldig aan de moord. Het lichaam van Zeistenaar Hans van Denderen (73) werd eind 2018 met zeven steekwonden en een diepe snee in de nek gevonden langs de kant van een weg in de deelstaat São Paulo.

[quads id=1] ‘

Anoniem begraven

Van Denderen werd na de ontdekking van zijn lichaam begraven in een anoniem graf. Dit omdat zijn identiteit niet vastgesteld kon worden. In de zakken van het slachtoffer zat niets met een verwijzing naar zijn naam, woonplaats of herkomst en vingerafdrukken leverden evenmin een aanwijzing op. Pas nadat een vriend van hem de Nederlander als vermist had opgegeven, kwam de zaak aan het rollen.

Lees ook: Anoniem – Mijn vriendin gaat haar vriend vermoorden met voodoo

Nederland moord
Foto uit AD

[quads id=1]

Via Whatsapp

Zijn 52-jarige vriendin Simone de Aquino ontkende aanvankelijk elke betrokkenheid bij de moord, maar bekende nadat de politie bij haar het mobieltje van Van Denderen had gevonden. Door in zijn naam whatsappberichten te versturen naar kennissen en te doen alsof hij in Nederland was, probeerde ze de verdwijning en moord te verhullen.

Niet in Nederland

Een van die kennissen rook onraad door het gebrekkige Engels waarin de appjes waren opgesteld terwijl Van Denderen nota bene Engelse les gaf. De kennis nam contact op met Van Denderens familie, die vertelde dat Hans helemaal niet in Nederland was. Daarop stapte de kennis naar de politie, die een onderzoek startte. Dat leidt begin november 2018 tot de arrestatie van de Braziliaanse vrouw.

Relatie

Lees ook: BlackNieuws – 20-jarige vrouw vermoordt zoontjes en springt van flatgebouw – Amerika video

Ze bekende Van Denderen te hebben vermoord omdat hij na zes maanden een punt achter hun relatie wilde zetten om de draad weer op te pakken met zijn vorige vriendin.Tegenover de rechtbank verklaarde ze de Nederlander met medicijnen te hebben verdoofd nadat hij te veel had gedronken, hem met hulp van een vriend in zijn auto zette ,,zodat ik hem naar het ziekenhuis kon brengen’’ maar onderweg van gedachten veranderde en hem vermoorde. ,,Ik sleepte hem uit de auto en stak hem in zijn nek. Hij voelde niks, hij sliep.

Ik ging door, want hij had beloofd dat we gelukkig zouden zijn. Ik bedekte zijn hoofd met een handdoek en stak hem opnieuw. Toch voelde ik spijt, het was niet wat ik wilde. Uiteindelijk liet ik zijn lichaam achter langs de weg.’’

[quads id=1]

Ze is ziek

De nabestaanden van Van Denderen kunnen het bloed van de vrouw wel drinken. ,,Dat mens is ziek’’, reageerde een van de zussen van de Nederlander eerder tegenover deze site. ,,Zij hield mijn broer zogezegd levend met whatsappberichten dat ik ernstig ziek in het ziekenhuis zou liggen, terwijl ik zo gezond als een vis ben. Zo iemand is flink gestoord.’’

Van Denderen woonde volgens de zus al bijna twintig jaar in Brazilië. ,,Omdat hij al jaren weg was, hadden we niet veel contact met hem. Zo’n twee keer per maand chatten we met elkaar via Facebook Messenger. Als Hans in Nederland had gewoond dan hadden we nog eens bij hem langs kunnen gaan, maar Brazilië is niet naast de deur.’’

Eerdere berichten: Man uit Nederland vermoord door Braziliaans vriendinnetje
Bron: AD Nederland

Geschreven door Caspar Naber
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland