Live video – Belangrijk: EXTRA live uitzending vanuit de regering van Suriname omtrent het Coronavirus

coronavirus

Belangrijk: EXTRA live uitzending vanuit de regeing van Suriname omtrent het Coronavirus

Bekijk de link om live mee te kijken. Geef het door van iedereen!!! Ze moeten allemaal kijken zodat al hun vragen beantwoord kunnen worden!!

[quads id=1]

Hierbij een officieel bericht vanuit de regering. Ter voorkoming van besmettingen met het coronavirus vanuit Frans-Guyana hebben de autoriteiten van Suriname per heden strenge maatregelen getroffen in het district Marowijne. Er zullen road blocks komen waarbij er controle zal worden uitgevoerd op eventuele besmettingsgevallen. etc. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder! Zodat ze op de hoogte zijn

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

[quads id=1]