Fake nieuws alert! Coronavirus is NIET in Suriname – video’s

coronavirus Suriname
Opgelet mensen uit Suriname!! OP DIT moment is er geen enkel POSITIEF geval van besmetting met het coronavirus in Suriname. Dat is zojuist bekend gemaakt tijdens de kennisgeving. Geef het door aan een ieder!!

[quads id=1]

Dus er is GEEN Chinees met het virus opgenomen in het ziekenhuis. Er is niemand met het virus opgesloten in een bekende boekenwinkel en er is geen positief geteste persoon in Albina. Dat zijn allemaal nepberichten. Laten we geen grappen maken hierover. Bekijk onderstaand artikel voor meer informatie en kijk naar de nieuwe video vanuit de regering over het Coronavirus. Bekijk het samen met je gezin. En let op: blijf de handen goed wassen!!!

[quads id=1]

Coronavirus Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Districtscommissaris Nisha Kurban-Baboe van Nickerie heeft woensdag gereageerd op een appbericht als zou iemand met het coronavirus in een winkel zijn opgesloten. “We hebben gelijk een onderzoek ingesteld en het bleek dat het ging om een vals bericht.”

Chinees in het ziekenhuis

Ook het bericht dat er een Chinees is opgenomen in het Mungra Medisch Centrum is niet waar. “We moeten niet grappen, omdat het gaat om een situatie waarmee de hele wereld is geconfronteerd”, aldus Kurban-Baboe. De burgermoeder wijst erop dat deze soort berichten zorgen voor paniek en onrust.

[quads id=1]

BOG Suriname

Volgens haar heeft de winkeleigenaar alle medewerking verleend aan medewerkers van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) “en we hebben alle ruimtes in de zaak onderzocht en niemand aangetroffen die opgesloten was in een kamer”. De districtscommissaris heeft ook regiocommandant Retitia Forster van het Korps Politie Suriname en majoor Edmond Lehman van het Nationaal Leger ingelicht.

[quads id=1]

Around the world, there were almost 98,000 cases and more than 3,300 deaths. 

Bekende winkel

Een bijkomende ontwikkeling van het eerste gerucht – van de opgesloten persoon – is dat het gaat om een bekende winkel en dat de winkelier schade kan lijden. Kurban-Baboe laat onderzoeken van wie het bericht op social media komt. “Vandaar dat wij de politie en het Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbeheersing hebben betrokken bij de zaak

Bekijk hier de kennisgeving van vanavond over het Coronavirus. En wat andere video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: De Ware Tijd Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland