Akash Poeran, 30-jarige zanger uit Paramaribo, overleden – foto’s en video’s

overleden Paramaribo
Music is my life, the lyrics are my story

Wat een verdrietig bericht uit Suriname. Akash Poeran is overleden. De jonge zanger, die tevens werkzaam was in het AZP Paramaribo, is 30 jaar geworden

[quads id=1]

Hij zong al toen hij jong was, maar kreeg vooral bekendheid nadat hij winnaar werd van het Open Scholieren zongcontest. Velen deelden hun herinneringen aan hem op social media. Bekijk de foto’s en vele video’s in het bericht. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden, collega’s, vrienden en fans heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Rust zacht
Akash Poeran

[quads id=1]

We hebben nauwelijks adem kunnen halen in de familie na het overlijden van me broertje. In Suriname is op 30 jarige leeftijd mijn lievelingsneefje Akash Poeran te komen ontvallen. Rust zacht mijn lil bro. Aum Shanti SHANTI…..
Naresh

Ik kan het nog steeds niet geloven dat zo een lieve heer is heengegaan. Iemand die altijd klaar stond voor anderen en een heel apart, lief slim en aardig karakter had😪😪 Doet mij zo pijn om te horen dat je der niet meer bent. Jij was een doorzetter en een heel positief mens. De dood is niet geschreven maar komt soms zo onverwachts😪😪. Mooie herinneringen zullen een ieder niet vergeten. Je hebt je ingezet en een ieder verrast. Waar je ook mag zijn, moge je ziel in vrede rusten. Gecondoleerd en sterkte in deze donkere dagen aan je mama en gezin en overige familieleden🙏
Rip Akash Poeran
Shanti

Beste Akash,
Dank voor de vele mooie muzikale en vriendschappelijke momenten samen met ons allen van Yaadgaar Orchestra. Rust in vrede… via je muzikale nalatenschap zullen we je blijven gedenken. Heel veel sterkte aan de familie!
Riaz

De volgende foto’s en video’s werden gedeeld op social media:

[quads id=1]

[quads id=1]


[quads id=1]

Foto’s van:
Rob Biekhram, Shami Khusial, Navin Raman Sarjoe, Ashna Changoer, Fauzia Abdoelrahman, Shanti Kalicharan, Firoza Janmohamed FJ Pro, Forever Ryan Pawiroredjo, Rajeev Suraj Gangadin, Society of Radiographers Trinidad and Tobago, Yvonne Maddoe,
Tatchana Sardjoe Missier,
Steven Pherai, RK Graphic Art
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland