Ruzie tussen vrouwen eindigt in kap partij midden in de stad Paramaribo

vriendinnen Paramaribo
Vriendinnen, vriendinnen. Ze moeten er zijn, maar soms gaat het mis. Of ze gaan er met je man vandoor. Of ze zetten al je geheimen op social media en soms willen ze je kappen.

[quads id=1]

Het laatste overkwam een dame midden in de stad Paramaribo. Zij en nog twee dames raakte gewond nadat een (ex) vriendin haar probeerde te bewerken met een houwer. Bekijk het bericht voor meer informatie. Ze had wel dood kunnen zijn.

[quads id=1]

Kap partij te Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende: Vrouw verwond met houwer. Een vrouw is vorige week in Paramaribo gekapt door een andere vrouw. Zij liep letsel aan haar rechter handpalm en linker elleboog op en moest medisch worden behandeld.

Samen met vriendinnen

Zij was samen met haar twee vriendinnen aan de Zwartenhovenbrugstraat. Op een gegeven moment kwam een andere vrouw, CC, daar met wie de aangeefster ruzie heeft. CC stapte uit een witte wagen met een houwer en liep naar het slachtoffer. Zij zwaaide met de houwer naar de vrouw die de slag afweerde met haar rechterhand.

[quads id=1]

Ze raakten gewond

Het slachtoffer liep een diepe wond aan haar rechterhand op. CC wilde de aangeefster verder kappen, maar de twee vriendinnen kwamen erbij. De vriendinnen probeerden de houwer afhandig te maken, waardoor zij ook letsel opliepen aan hun rechter handpalm. Op een gegeven moment stapte de verdachte met de houwer weer in de wagen waarin zij de plaats heeft verlaten via de Gemenelandsweg te Paramaribo.

[quads id=1]

Goede vriendinnen

Het slachtoffer en de verdachte waren eerder goede vriendinnen van elkaar, maar kregen twee maanden terug ruzie. De aangeefster vertelde dat zij geen aanleiding heeft gegeven aan CC om haar te verwonden. De politie is nog bezig de verdachte op te sporen

Geschreven door TATJANA MUSKIET

Bron: Times Suriname

Voorbeeldfoto van aintaboutthatlife.com
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland