Paniek in Albina? Een aantal supermarkten gesloten nadat het coronavirus opduikt in Frans-Guyana

coronavirus Albina

“Ik neem geen risico”

Het Coronavirus is in ons buurland Frans- Guyana. Suriname is geschrokken, vooral de mensen in Albina. De ziekte is namelijk ook in St. Laurent. Dichtbij Albina

[quads id=1]

Er zijn zelfs al een aantal supermarkten gesloten. Mensen zijn bang en raken in paniek. Sommige lopen zelfs met mondkapje. Ze willen niet ziek worden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Maken jullie je ook extra zorgen nu het virus zo dichtbij is gekomen?
Coronavirus

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Coronavirus buurland: Supermarkten in Albina sluiten deuren. Een aantal supermarkten heeft zijn deuren in Albina gesloten uit vrees voor het coronavirus dat geregistreerd is in het buurland.

Supermarkt gesloten

[quads id=1]

In Albina hebben uit paniek diverse supermarkten hun deuren gesloten. Zij willen meer duidelijkheid over de maatregelen die getroffen worden in de grensplaats, nu vijf personen in Frans-Guyana besmet zijn met het nieuwe coronavirus.

Starnieuws Suriname

Starnieuws verneemt dat de districtscommissaris Freddy Daniel op dit moment in overleg is met diverse lokale autoriteiten om de situatie te bespreken. Uit voorzorgsmaatregel lopen mensen ook met mondkappen rond in de grensplaats. Een vrouw zegt dat ze geen risico wil nemen, daarom heeft ze een mondkap op.
[quads id=1]

Assembleelid Marinus Bee (ABOP) vindt dat er een crisisteam ingesteld moet worden in Albina. De situatie is zorgwekkend omdat er een intensief verkeer is tussen St. Laurent en Albina.

Veiligheid

Minister Antoine Elias heeft gisteren aangegeven dat de veiligheid in Albina opgevoerd zal worden. Naast de controle bij de grenspost, zal ook een wegcontrole bij Marwina Ziekenhuis worden ingesteld.

Bron: Starnieuws Suriname

Foto is een voorbeeld foto

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland