Video – Shivan Kalika en Fariq Saboerali universiteit Paramaribo doen hun beklag

studenten Paramaribo
Medische studenten Shivan Kalika en Fariq Saboerali trekken aan de bel. Ze zijn niet blij! De situatie op de faculteit is zorgwekkend. Geen boeken? Geen lesmateriaal? Geen docenten en niet genoeg leslokalen? En dan worden ze ook nog vervangen door Cubaanse artsen?? Hoe kan dat?

[quads id=1]

Bekijk de video om te horen wat ze allemaal vertellen. Geef het door aan alle andere studenten. Hebben zij deze problemen ook? Zij hebben reden genoeg om zich vrijdag 6 maart aan te sluiten bij het protest in Paramaribo. Jullie ook?

[quads id=1]

Studenten Paramaribo

Radio ABC deelde het volgende op hun FACEBOOK pagina: Medische studenten trekken aan de bel over zorgwekkende situatie op faculteit

Studenten van de Medische Faculteit noemen de situatie op de faculteit triest. Er is een tekort aan boeken, geen lesmateriaal, tekort aan docenten en leslokalen.

[quads id=1]

Trekken aan de bel

studenten Paramaribo

Zij hebben meerdere malen hierover aan de bel getrokken, maar er wordt steeds gezegd dat er niet genoeg middelen beschikbaar worden gesteld door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap & Cultuur. Dit zeggen de medische studenten Shivan Kalika en Fariq Saboerali.

[quads id=1]

Protest in Paramaribo

Deze knelpunten zijn reden genoeg voor de medische studenten om de protesten van vrijdag 6 maart te ondersteunen.

Bekijk hier de video:

Bron: Radio ABC
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland