Meerdere slachtoffers na zware aanrijding tussen bus en auto – politie Suriname

verkeer Suriname
Een flinke aanrijding in Suriname

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de enorme aanrijding in Suriname. Meerdere mensen raakten gewond. Ze werden naar de spoedeisende hulp in Paramaribo gebracht. Bekijk de link om het bericht te lezen.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Zware aanrijding op de Mr. P.Chandie Shawweg te Suriname. De politie van het ressort Jarikaba kreeg op zondag 1 maart de melding van een aanrijding tussen een autobus en een personenauto. Op de plek van het incident troffen de wetsdienaren zeven slachtoffers aan.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

De slachtoffers zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo

In het busje zaten zes personen inclusief de chauffeur; terwijl in de personenauto alleen de autobestuurder zat. Na medische behandeling zijn zes van de zeven slachtoffers heengezonden.

[quads id=1]

6 in het busje

De zes slachtoffers zaten allemaal in het busje. De personenautobestuurder is opgenomen in het ziekenhuis omdat hij zwaar gewond is geraakt.

De autobus en de personenauto zijn zwaar beschadigd en ter herkeuring door de politie van het bureau Jarikaba in beslag genomen. De politie van het bureau Jarikaba is belast met het onderzoek in deze zaak.

[quads id=1]

verkeer Suriname
Beelden van Akshay H.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland