Medewerker Amsterdams ziekenhuis besmet met coronavirus – 23 besmettingen in Nederland – video’s

coronavirus Nederland
Het gaat maar door! Een medewerker van het Amsterdamse ziekenhuis OLVG is besmet met het coronavirus. Eerder was ook een medewerker van het UMC Amsterdam besmet geraakt. Een aantal poli’s zijn dicht vanwege mogelijk besmettingsgevaar. Ook op andere plaatsen in Nederland duiken nieuwe gevallen op.

[quads id=1]

Ook in een Utrechts ziekenhuis zijn mogelijk twee nieuwe besmettingen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de nieuwste video’s. Er zijn nu in totaal 3201 doden gevallen. Raak niet in paniek, maar wees wel alert

[quads id=1]

Ziekenhuis Nederland

Telegraaf Nederland schreef het volgende: Medewerker Amsterdams ziekenhuis besmet met coronavirus, ook elders ziektegevallen. Een ziekenhuismedewerker van het OLVG in Amsterdam is besmet met het gevreesde coronavirus. De medewerker zit thuis in isolatie en vertoont ’lichte symptomen’, meldt het OLVG. De medewerker, het is vooralsnog onduidelijk of het om een man of een vrouw gaat, is werkzaam op de afdeling mond, kaak en aangezichtschirurgie (MKA). Twee poliklinieken gaan vanwege de besmetting dicht.

[quads id=1]

Vakantie Italië

De medewerker kwam terug van een vakantie in Noord-Italië, de zwaarst getroffen corona-regio in Europa, en is daarna vier dagen in het ziekenhuis aan het werk geweest, op locatie Oost en West. „Na het ontstaan van klachten is de medewerker getest. De eerste test bleek helaas positief. De tweede test van het RIVM ter bevestiging volgt nog.”
Het aantal doden door het coronavirus in Italië steeg dinsdag tot 79. Het aantal aangetoonde besmettingen in Nederland werd bijgesteld van 24 naar 23.
[quads id=1]

Utrecht

RTV Utrecht meldt het volgende: Het Utrechtse Diakonessenhuis meldt dat twee patiënten mogelijk zijn besmet met het coronavirus. Zij worden inmiddels in strikte isolatie behandeld. Vanmiddag verwacht het ziekenhuis de definitieve testuitslagen.

coronavirus
de teller per 4 maart 2020

Lees meer bij de bron
Telegraaf

RTV Utrecht

Video’s:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland