Man die zijn vriendin kapot sloeg en bij buitenvrouw ging wonen weer terug met vriendin

vrouw slaan Suriname

Een BBS’er uit Suriname had zijn vriendin zwaar in elkaar geslagen. Haar gezicht was na de mishandeling helemaal opgezwollen en haar oor was kapot geslagen!

[quads id=1]

De man verhuisde daarna naar zijn buitenvrouw in Paramaribo. Dat stond in het officiële politie bericht. Tijdens de rechtszitting gisteren zei de mishandelde vriendin helemaal niets. De BBS’er loopt inmiddels weer vrij rond en is zelfs weer samen met zijn vriendin. De relatie gaat goed zegt hij. Lees meer in het bericht. En die buitenvrouw dan?

[quads id=1]

Drie maanden

Starnieuws Suriname schreef: BBS’er veroordeeld in mishandelingszaak. Kenny T. (BBS’er) is door kantonrechter Maureen Dayala veroordeeld tot een celstraf van drie maanden voorwaardelijk en een proeftijd van twee jaar op de rechtszitting maandag. Ze week af van het strafvoorstel van officier van justitie, Shanta Mahadew, die een gevangenisstraf van vier weken waarvan drie voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht had geëist.

[quads id=1]

Oor kapot

Kenny T. werd verweten dat hij zijn vriendin zwaar lichamelijke letsel had toegebracht, waardoor ze een trauma perforatie opliep aan het oor.

De vriendin werd opgeroepen op de rechtszitting, maar maakte gebruik van haar verschoningsrecht. Samen hebben ze een dochtertje van anderhalf jaar. Het geval voltrok zich op 28 september van het afgelopen jaar in Wanica. Een nicht van het slachtoffer die op hetzelfde erf woont, hoorde het geschreeuw en nam een kijkje. Ze zag dat het gezicht van het slachtoffer opgezet was en haar oor bloedde. Ze bracht haar naar het ziekenhuis. Ze heeft niet gezien of de veroordeelde het slachtoffer had mishandeld.

[quads id=1]

Hij mocht niet weg

Vanaf het begin ontkende Kenny T. zijn vriendin mishandeld te hebben. Hij gaf aan dat hij op die bewuste dag weg wilde, maar hij mocht niet weg van haar. Zo ontstond er een woordenwisseling. Ze raakten in een worsteling en hij wilde weggaan om te voorkomen dat hij haar zou slaan. Tijdens de worsteling heeft ze ongeluk gehad, nadat hij haar geduwd had. Ze had al eerder een ongeluk gehad aan haar oor, waardoor ze door de val opnieuw bloedde aan het oor.

[quads id=1]

vrouw slaan Suriname
Voorbeeldfoto van Naira.com Nollywood Actress, Susan Peters Poses As Victim Of Domestic Violence
Niet meer thuis bij haar ouders

Volgens de veroordeelde had de ex-vriend van zijn vriendin haar toentertijd mishandeld aan het oor. De man verklaarde dat de relatie tussen hem en zijn vriendin goed is, alleen willen haar ouders hem niet meer. Ze ontmoeten elkaar nog steeds, maar dan niet thuis bij haar ouders. De veroordeelde bij wie de voorlopige hechtenis opgeschort was, blijft met de opgelegde straf op vrije voeten.

Lees hieronder het officiële politiebericht hierover:

Lees ook: Man mishandelt binnenvrouw en verhuist naar buitenvrouw in Paramaribo – politie Suriname

Bron: Starnieuws Suriname

Voorbeeldfoto van Naira.com Nollywood Actress, Susan Peters Poses As Victim Of Domestic Violence

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland