Onze zoon 30-jarige Sergio (Ballie) Promes uit Paramaribo is overleden – foto’s

overleden Paramaribo
Veel mooie herinneringen verzachten de smart

De diepbedroefde families Promes, Pinas, Martin, Rowlins en Brank maken bekend dat Sergio Promes is overleden in Paramaribo. Hij is 30 jaar geworden. Velen kenden hem als Ballie. Hij was lid van The Formatie Generals

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Kijk ook naar de gedeelde foto’s van hem. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden, vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Onze zoon Sergio Promes is overleden in Paramaribo.
In de leeftijd van 30 jaar

Kom tot rust mijn ziel, de Heer is je te hulp gekomen. Veel mooie herinneringen verzachten de smart. Voorgoed uit ons midden, maar voor altijd in ons hart.

Vrij plotseling is van ons heengegaan onze zoon, broer, neefje en oom:

Sergio Promes
M.b.a ballie.

Geboren 21 juni 1989 en overleden op 27 februari 2020
In leven was hij lid van The Formatie Generals. De uitvaart wordt nader bekend gemaakt. Namens de diepbedroefde families Promes, Pinas, Martin, Rowlins en Brank

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland