Frenna komt niet meer naar Suriname! Is hij bang om vermoord te worden? – video

Frenna Suriname
Breaking celebrity nieuws: ‘Frenna komt niet meer naar Suriname voor het live-concert dat hij zaterdag zou weggeven, omdat er een moordaanslag op hem zou zijn voorbereid.’

De Nederlandse recherche adviseerde hem niet naar Paramaribo te komen. Hij kreeg een negatief reis advies. Bekijk het bericht voor meer informatie. Waarom zou iemand Frenna willen vermoorden? Wat denken jullie zou hij gewoon moeten komen? Waren er al kaarten verkocht? Had jij een kaartje?

Frenna Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: BREAKING: FRENNA CANCELT SHOW OM GEPLANDE MOORDAANSLAG. Frenna komt niet meer naar Suriname voor het live-concert dat hij zaterdag zou weggeven, omdat er een moordaanslag op hem zou zijn voorbereid. De Nederlandse recherche adviseerde hem niet naar Paramaribo te komen.

Frenna Suriname

Show gaat niet door

De Nederlandse rapper Frenna heeft dinsdag de show die hij zaterdag aanstaande op Copacabana Boulevard zou geven gecanceld. Dit op advies van de Nederlandse autoriteiten die hem hebben afgeraden naar Paramaribo af te reizen. Dat heeft de razend populaire artiest, die officieel Francis Edusei heet, zelf op zijn Facebook-pagina gezegd, zonder aan te geven op grond waarvan hij een negatief reisadvies heeft gekregen.

Droomshow

“Mijn lang verwachte droomshow in Suriname moet helaas gecanceld worden. De aanleiding hiervan is een negatief reisadvies van de Nederlandse autoriteiten. Ik zal dit reisadvies, met pijn in mijn hart, moeten opvolgen en mijn reis en show moeten annuleren”, schrijft Frenna. In een video-opname doet hij deze mededeling ook mondelijk. Uit justitiële kringen verneemt de Ware Tijd dat de Nederlandse recherche betrouwbare informatie vanuit Suriname had gekregen dat hij het doelwit was van een moordaanslag tijdens zijn bezoek aan Paramaribo. Lees verder bij de bron

Bekijk hier de video waarin hij vertelt over de show…die niet komt:

Bron: DWT Suriname

Geschreven door Ivan Cairo