Echtpaar aangevallen in hun woning – buurman aangehouden – politie Suriname

criminelen Suriname
Van je buren moet je het hebben!

Een echtpaar uit Suriname is aangevallen in hun woning. De criminelen drongen binnen via een raam. Ze hadden het gemunt op een dikke zware halsketting van de vrouw.

[quads id=1]

Buurman Awinash had het vermoedelijk bij haar gezien en kreeg grote ogen. Hij spoorde zijn vriend Shaquille aan om bij de buren in te breken. Shaquille ging in op het voorstel van zijn mattie. Lees het officiële politie bericht voor meer informatie. Is dit een nieuwe rage: Je vriend aansporen tot inbraak bij mensen die je kent? Laat dit bericht een waarschuwing zijn. Geef het door aan anderen.

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Achter buurman blijkt het brein te zijn achter een woning inbraak. De 31-jarige Awinash B. en de 25-jarige Shaquille B. meer bekend als “Dogla” zijn in de vroege ochtend van maandag 24 februari, door de politie van Lelydorp op hun afzonderlijke woonadressen opgespoord en aangehouden en wel kort na een inbraak bij de achterburen van Awinash.

Hij heeft zijn vriend aangezet

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen, dat Awinash zijn vriend Shaquille heeft aangezet om in te breken bij zijn buren met het doel om een zware gouden halsketting van zijn buurvrouw te stelen. Shaquille ging in op dat voorstel en is vermoedelijk met een andere crimineel de woning van de buren binnen gedrongen. Dit nadat zij een raam geforceerd hadden. In de woning werd de heer des huizes aangevallen waarna zijn vrouw, die in een andere ruimte was, om hulp begon te roepen.

[quads id=1]

Ze zijn gevlucht

De criminelen vluchtten toen de woning uit. De politie werd ingeschakeld en een plaatselijk onderzoek leidde de politie naar de woning van de achter buurman Awinash, B. Awinash werd flink aan de tand gevoeld en daarbij biechtte hij op dat hij Shaquille had aangezet om in te breken bij zijn buren. Op aanwijzing van Awinash werd Shaquille dezelfde dag op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Beiden opgesloten

Hangende het onderzoek zijn Awinash en Shaquille opgesloten.Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van een mogelijke derde verdachte.

Bron: Politie Suriname
Voorbeeldfoto van www.getreading.co.uk
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland