Bekende sportman uit Suriname maakt einde aan zijn leven – video en foto’s

overleden Suriname

Hij werd ooit de oudste en actiefste wielrenner van Suriname genoemd. Robby D’arnault woonde aan de Kampong Ketjilweg in het district Saramacca.

[quads id=1]

Helaas is hij er niet meer. De man heeft een eind aan zijn leven gemaakt. Er is heel wat aan vooraf gegaan. En schok voor velen. Ze hadden het nooit verwacht. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video en foto’s. Je vraagt jezelf af? Waar ging het dan mis? Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: BEJAARDE STEEKT HUIS IN BRAND EN PLEEGT ZELFMOORD. De 74-jarige Robby Frans D’Arnault heeft zichzelf maandagochtend aan de Kampong Ketjilweg in district Saramacca van het leven beroofd. Daarvoor vernielde hij een voertuig van een buurvrouw, schoot haar hond dood en stak zijn woning in brand. Er vielen geen andere gewonden.

De Ware Tijd verneemt dat D’Arnault, die gewapend was met een jachtgeweer, eerst twee huizen verder een pitbull die aan de ketting was doodschoot. Vervolgens liep hij het erf op en loste meer dan tien schoten op een voertuig van de buurvrouw, die op dat moment niet thuis was.

De man begaf zich naar zijn eigen woning en stak die in brand. Een buurman probeerde hem te kalmeren, maar het mocht niet baten. D’Arnault loste zelfs een schot op hem. Hij richtte tenslotte het jachtgeweer op zichzelf, loste een schot en werd in het gelaat geraakt. D’Arnault was vrijwel op slag dood.

[quads id=1]

De brandweer werd ingeschakeld om het vuur te blussen. De woning brandde haast volledig af. Het motief achter de handelingen is vooralsnog onduidelijk. De politie van Groningen heeft een jachtgeweer en meer dan veertien hulzen in beslag genomen.

overleden Suriname

D’Arnault is vorige week op het commissariaat van Saramacca nog gehuldigd rond de viering van veertig jaar staatsgreep voor bewezen diensten aan het district. Hij heeft in de jaren zestig van de vorige eeuw naam gemaakt als wielrenner en vertegenwoordigde Suriname op Trinidad en Tobago, Barbados, in Frans-Guyana en Guyana. In 2014 werd hij als 68-jarige nog nationaal kampioen bij de veteranen.

Lees hier een oud artikel over hem. En bekijk meerdere foto’s:

[quads id=1]

Bekijk hier de video’s van de brand:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/03/02/bejaarde-steekt-huis-in-brand-en-pleegt-zelfmoord/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland