Vrouw komt terug van vakantie met Coronavirus – Vandaag 8 nieuwe besmettingen in Nederland Video’s

coronavirus Nederland

Het aantal coronapatiënten in Nederland loopt hard op. Vandaag zijn er acht patiënten bijgekomen. Totaal staat de teller nu op 18!! 1 van de nieuwe patiënten is een 45-jarige vrouw die zaterdag met haar gezin terugkwam van vakantie.

[quads id=1]

Nu wordt er gekeken met wie de nieuwe patiënten allemaal in contact zijn geweest. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Hoe groot is de kans dat je het coronavirus krijgt? Kijk naar de nieuwe video’s voor het antwoord. Bekijk het samen met je kinderen!!! Ook voor de mensen/kinderen in Suriname.

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

De Telegraaf Nederland schreef het volgende: Acht nieuwe besmettingen met coronavirus, totaal aantal zieken is 18. Onder anderen is een 45-jarige vrouw uit Helmond besmet met het coronavirus. Dat maakte de gemeente Helmond maandag bekend.

[quads id=1]

De gemeente was zondagavond al op de hoogte gebracht van de besmetting. De vrouw kwam zaterdag met haar gezin terug van een vakantie in Lombardije. Omdat ze zich onderweg niet goed voelde, nam ze contact op met haar huisarts. Uit monsters door de GGD bleek dat de vrouw besmet is met het virus.

De vrouw zit thuis in quarantaine. Ook haar gezinsleden blijven de komende veertien dagen thuis.

[quads id=1]

Acht nieuwe besmettingen met coronavirus. Totaal aantal zieken is 18
Sinds maandagochtend gaat de GGD na met wie de vrouw in contact is geweest sinds zij ziekteverschijnselen vertoonde. Met deze mensen zoekt de GGD vervolgens contact, om bij hen monsters af te nemen.

Burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel van Helmond heeft maandagochtend een telefoongesprek gevoerd met de vrouw. Voor zover bekend is er geen directe link met andere Nederlandse ziektegevallen door het coronavirus.

[quads id=1]

Het RIVM laat weten dat ze nog maar één keer per dag naar buiten komen met nieuws over nieuwe coronabesmettingen. Om die reden gaat het RIVM nog niet in op nieuwe meldingen over besmettingen.

Bekijk hier de nieuwste video’s:

[quads id=1]

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/920284451/acht-nieuwe-besmettingen-met-coronavirus-totaal-aantal-zieken-is-18

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland