Video’s – Deel 100 miljoen USD kasreserves teruggestort? Reactie directeur DSB bank – Suriname

bank Paramaribo

Een deel van de de 100 miljoen dollar kasreserve die voor andere doeleinden was gebruikt zou zijn teruggestort. Afgelopen vrijdag zijn er afspraken gemaakt om de middelen die bij de centrale bank zijn ondergebracht veilig te stellen.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s hierover. Deel het met belanghebbenden. Meneer Coutinho heeft gereageerd op de video. Lees hieronder zijn reactie:

Hierbij een reactie op dit artikel van meneer Steven Coutinho, directeur van de DSB bank:

Op dit moment is slechts een heel Klein gedeelte vd overgebleven kasreserve middelen daadwerkelijk veilig gesteld. We zijn nog steeds aan het praten hoe we de rest vd ringfencing kunnen operationaliseren. De berichtgeving van STVS heeft doen overkomen alsof (een deel van) de $100m teruggestort is. Dat is gewoonweg niet waar en geeft een vertekend beeld van de huidige situatie.
Er is een achtergebleven deel en een “missend” deel. Voor het missend deel komt er een contract om dat over tijd terug te betalen.
Kasreserve teruggestort

Bekijk hier de video  van de STVS :

[quads id=1]

[quads id=1]

Video van ABC

Bekijk hier ook een eerdere video van ABC online: De monetaire reserve van de Centrale Bank is minimaal. Dit zegt DSB-directeur Steven Coutinho.
De Bankiersvereniging voert gesprekken met de Centrale Bank over de overeenkomsten over de kasreserve (de zogenoemde Ringfencing). Voorzitter Eblein Frangie hoopt dat de overeenkomsten dit weekend nog getekend worden. Er is nog steeds geen duidelijkheid wat er met de verdwenen kasreserve is gebeurd. U hoort Steven Cotinho en Eblein Frangie: 

[quads id=1]

Lees ook: Oproep op social media om directeur Coutinho morgen te ondersteunen – DSB Paramaribo – video’s

Lees ook: Video’s – Boze burgers verzamelen aan de Waterkant te Paramaribo: ‘Wij willen ons geld terug!’

Bron: STVS en ABC Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland