Help aub – Mijn moeder en zuster zijn ziek – video 1 voor 12 Suriname Paramaribo

1 voor 12 Paramaribo
Een hartverscheurende video – 1 voor 12 is in Paramaribo. Bij de familie Persaud. Ze hebben het ontzettend zwaar. Het betreft een zieke moeder en een nog ziekere dochter. Bekijk de trieste video. De beelden kunnen emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee.

[quads id=1]

Moeder en dochters vertellen wat er aan de hand is. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen. Geef daarom dit bericht door aan anderen. Misschien kunnen ze een handje helpen. Deze mensen hebben echt steun nodig. Tevens is het belangrijk voor ze om te weten wat er aan de hand is met de dochter zij gaat steeds verder achteruit..

[quads id=1]

Familie te Suriname

Bekijk hieronder de video en neem een kijkje in het huis van familie Persaud te Charlesburg Paramaribo. Let op: Beelden kunnen een beetje emotioneel en droevig overkomen. Houdt u daar aub rekening mee:

[quads id=1]

Samen staan we sterk
Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!

[quads id=1]

1 voor 12 Paramaribo

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Maak contactBel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

[quads id=1]

Lees ook: In de steek gelaten vrouw uit Paramaribo met hulp van KBS uit huis gehaald – 1 voor 12 Suriname – video’s en foto’s

Lees ook: Het trieste verhaal van Soerinder – video 1 voor 12 Suriname

Lees ook: Video – Familie dood gekapte zoon uit Paramaribo heeft het enorm zwaar – 1 voor 12 Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland