Yess – Jair Tjon En Fa gaat naar de Olympische Spelen in Tokio

0

We waren al trots op hem, en we worden alleen maar trotser!! Onze eigen Jair Tjon En Fa heeft zich gekwalificeerd voor Tokio. Voor het onderdeel 200 m Baanwielrennen

Bekijk het bericht voor meer informatie. Helpen jullie ons mee met de felicitaties. Die kun je plaatsen onder dit bericht.

Sporter uit Suriname

Starnieuws schreef het volgende: Jair Tjon En Fa heeft zojuist de deelname van Suriname aan de Olympische Spelen in Tokio op het onderdeel 200 m Baanwielrennen, veiliggesteld. Momenteel neemt de wielrenner deel aan de Wereldkampioenschappen baanwielrennen in Duitsland.

Jair Tjon En Fa Suriname

Foto van zijn Facebook pagina

Gekwalificeerd

Voor de Olympische kwalificatie was het voldoende om binnen de 28 te kwalificeren op de Wereldkampioenschappen. Tjon En Fa kwalificeerde als no. 21. In de 1/16 finale won hij van de Fransman Sebastian Vigier.

Hij staat later op de dag in de startblokken voor de 1/8 finale. Zijn uiteindelijk resultaat op de WK zal zondag bekend zijn.

https://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/57287

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.