Onze moeder, Diana Plet uit Suriname, is overleden in de leeftijd van 56 jaar

overleden Suriname
Ma, je bent er niet meer

Hierbij maken de diepbedroefde kinderen namens alle kleinkinderen het overlijden bekend van hun mama Diana Plet uit Suriname. Ze is 56 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart vindt VANDAAG plaats te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt i ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Onze moeder

Diana Plet

Is overleden in Suriname. Ze was 56 jaar

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland