Onze collega, 47-jarige Edwina Samuel is overleden in Paramaribo – Ministerie van RO Suriname

overleden Paramaribo
Rust zacht Edwina, bij de Heer ben je veilig

Met deze woorden maken de minister, de directie en personeelsleden van het het ministerie van Regionale ontwikkeling het overlijden bekend van hun dierbare medewerker, mevrouw Edwina Samuel. Ze overleed in de leeftijd van 47 jaar in Paramaribo.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden. Geef het voor aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen haar collega’s, familieleden en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden
Onze collega

Edwina Samuel

Uit Paramaribo. In de leeftijd van 47 jaar

Bekijk de foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

Lees ook: 47-jarige ambtenaar op het werk overleden – Ministerie van Regionale Ontwikkeling Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland