Criminelen jatten dure sieraden uit woning te Paramaribo – flinke beloning voor gouden tip

criminelen Paramaribo
Waarom kunnen mensen niet gewoon afblijven van andermans spullen? Er is weer ingebroken in een woning te Paramaribo. De dieven hebben extreem waardevolle sieraden meegenomen.

[quads id=1]

Ook een horloge van het merk Rolex. Bekijk het bericht voor meer informatie. De eigenaresse van het horloge heeft een flinke beloning voor de persoon die haar kan helpen met het terugvinden van het horloge. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan anderen, wellicht kunnen zij helpen.

[quads id=1]

Woning te Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende: Dure horloge en sieraden buitgemaakt. Criminelen hebben in de nacht van woensdag op donderdag een inbraak gepleegd in een woning in Paramaribo.

[quads id=1]

Hoogbouw woning

Er woont een vrouw samen met haar man in het pand, maar zij waren ten tijde van het strafbare feit niet thuis. Het gaat om een hoogbouw huis dat van steen is opgetrokken en beveiligd met dievenijzer. De woning is voorzien van camerasysteem.

Dure sieraden

Uit een onderzoek blijkt dat de inbrekers zich de toegang hebben verschaft via de schuifdeur die niet was beveiligd. Zij hebben de schuifdeur geforceerd om in het huis te gaan. Zij wisten buit te maken een horloge en sieraden met een totale waarde van waarde van USD 27.000.

[quads id=1]

Ook namen zij andere goederen uit het pand dat overhoop is gehaald, weg. Bij de politie is melding gemaakt van de inbraak. De dieven worden nog in beeld gebracht

Beloning

Op social media heeft de eigenaresse van de sieraden een flinke beloning uitgeloofd voor de gouden tip. Bekijk onderstaande foto voor de contactgegevens. Geef het door aan anderen misschien kunnen ze haar helpen.

[quads id=1]

criminelen Paramaribo
Foto geplaatst op Facebook

Brom:
Times Suriname

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland