Vrouw uit Amsterdam besmet – Coronavirus in Nederland

coronavirus Nederland
Er is inmiddels een tweede geval van het Coronavirus in Nederland. Het betreft een vrouw uit Amsterdam. Ze is thuis in Isolatie. De vrouw heeft helemaal niets te maken met het eerste geval.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer inforatie. Geef het door aan belanghebbenden!

Coronavirus in Nederland

Nu is ook een vrouw uit Amsterdam besmet met het Coronavirus. De eerst ligt in het ziekenhuis in Tilburg ligt, dat is een 56-jarige man uit Loon op Zand. De man was woensdag al in het ziekenhuis opgenomen en ligt daar op een geïsoleerde afdeling.

[quads id=1]

Tweede geval

De besmette vrouw uit Amsterdam is afgelopen nacht het slechte nieuws verteld. Na laboratoriumonderzoek in het Amsterdam UMC werd het resultaat in het laboratorium van het RIVM bevestigd.

De GGD zoekt nu uit met wie deze patiënt contact heeft gehad, door middel van contactonderzoek dat volgens het protocol volgt op de vaststelling van een besmetting.

[quads id=1]

Symptomen

Deze personen ofwel ‘contacten’ worden gemonitord en moeten twee keer per dag hun temperatuur opnemen en dit melden aan de GGD. Zij moeten ook melding maken van andere klachten die zij hebben. Symptomen van de ziekte zijn koorts en luchtwegklachten zoals kortademigheid of hoest.

Een woordvoerder van burgemeester Erik Boog van Diemen doet vooralsnog geen mededelingen over het besmettingsgeval en de identiteit van de besmette vrouw. ,,De communicatie loopt via de GGD en het RIVM”, zegt hij.

Lees hier meer bij de Bron:

[quads id=1]

https://www.ad.nl/binnenland/live-vrouw-uit-amsterdam-besmet-met-coronavirus-thuis-in-isolatie~ab743448/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland