Vader van moordverdachte Vidjai overleden in AZP Paramaribo

moord moeder Suriname
“Hij was een lieve jongen”, dat hoor je mensen zeggen over de 18-jarige Vidjai. Misschien was daarom de schok voor zijn vader te groot, Hij kon het niet meer aan

Wat een drama voor de familie: Eerst wordt moeder vermoord en nu is vader overleden. Na de moord op Beeldstroo werd hij onwel.

Hij werd opgenomen op de intensive care van het AZP Paramaribo. Hij is daar overleden. Wat een verdriet moet hij hebben gehad. Bekijk het bericht voor meer informatie. Het lijkt wel een thriller. Wat zal er nu omgaan in het hoofd van Vidjai? Is dit wat hij eigenlijk wilde?

AZP Paramaribo overleden

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Ook vader achttienjarige moordenaar Vidjai J. overleden. Radjeshkoemar J. (46) is donderdagmiddag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. De man is vader van de achttienjarige Vidjai J., die Dion Beeldstroo in januari aan de Zwampweg heeft vermoord.

Hij werd onwel

De Ware Tijd verneemt dat kort nadat Vidjai J. had bekend zijn moeder en Dion Beeldstroo te hebben vermoord, zijn vader onwel werd. Na drie weken te zijn verpleegd op de Intensive Care Unit van het AZP overleed het slachtoffer donderdag.

Brandstichting

Vorige week stond een pick-up op het woonadres van de familie J. in brand. Een tweede pick-up, die ook in de garage stond, kon worden verwijderd. Het vermoeden bestaat dat het om een brandstichting gaat. De politie van Lelydorp onderzoekt de zaak.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/02/28/ook-vader-achttienjarige-moordenaar-vidjai-j-overleden/